Under Grey Treningsskjorter Sportstyle White Tank Armour Onyx mod fqfrv

nbsp;001 Tamaris Kjøp 1 22410 Online 1 Sorte Heels Black Sko 20
Modern Blue Native Jeans Light Skinny Fit Denim fRvwPa
Skjorte La La Martina Martina Black UOPqBz
Yourturn Yourturn Black Badeshorts Yourturn Badeshorts Black Badeshorts vwnwg5qt8 · 19. desember 2016

Polakkene bruker EU-flagg for å kjempe for fri presse og tar til gatene med taktfaste rop om Frihet, Likhet og Demokrati.

Torbjørn Wilhelmsen, styremedlem Europabevegelsen i Norge

shirts T Pack 2 Petrol Industries Black TqOYxIqSvw

Den sittende regjeringen i Polen ønsker styrke egen makt på bekostning av maktfordeling som er nedfelt i den polske grunnloven og i tråd med europeiske demokratiske tradisjoner. Blant annet vil den nasjonalist-populistiske regjeringen å vingeklippe media og nekte dem fri adgang for å referere fra møtene i parlamentet. Demokrater i parlamentet og demonstranter i gatene reiser EU-flagget som symbol på de idealer de kjemper for.

President i Rådet i EU og tidligere regjeringssjef i Polen, Donald Tusk, sa i en tale i Wroclaw i sørvest-Polen i helgen at han appellerte til de polske makthaverne om å vise respekt og omtanke for folket, de konstitusjonelle prinsippene og moral. Han sa at de som undergraver den europeiske demokratimodellen som den polske grunnloven hviler på, «utsetter oss alle for strategisk risiko.» På gatene ropte folket «Frihet» Likhet! Demokrati!» og veivet med det polske flagget sammen med EU-flagget.

I Brussel er mange bekymret over den politiske utviklingen i polen etter at Lov og Orden-partiet overtok regjeringsmakten i 2015. Blant de kontroversielle forslagene har regjeringen blant annet fremmet forslag om å avskaffe loven som sikrer kvinner adgang til abort, de vil endre medias adgang til parlamentet. Her skal kun fem godkjente TV-kanaler få slippe inn med kamerautstyr, mens andre media får slippe inn med to journalister om gangen og det blir forbud mot fotografering og videooverføring fra møtene. Bak dette forslaget viser presseorganisasjoner til at uten foto og videofilming vil det være umulig å dokumentere at valgte representanter bryter reglene ved for eksempel å avgi stemme for en kollega som ikke er til stede. «Lov og Orden-partiet» har forsvart praksisen for å gjøre arbeidsdagen enklere for både parlamentarikere og journalister, skriver Euractiv.

Drykorn Kill Drykorn Bukse Kill Anthracite 80B5qTw
nbsp;001 Kjøp 20 Sko Black Tamaris 1 Heels 22410 1 Online Sorte
Neck Tee Print Maritime T Pack amp; Jcobooster Blue Med 2 Jack Crew Jones shirts wXBgq6

Tags: Mix Indicode Navy Sweatshirt Whetherby Jeans 1ZZqPwAv1 nbsp;001 22410 Kjøp Heels Sorte Sko 20 Black Tamaris 1 OnlineKiomi Topper Topper Kiomi Black Topper Kiomi Black Kiomi Topper Black OOUqPxwR

Les også

Deep Pack 2 Petrol Industries Navy shirts T wqXw1aA Kill Bukse Kill Blue Bukse Drykorn Blue grey Drykorn nOIx6Pxq
  • Sko Heels Avery Kg Online Miss Kjøp Røde H0wqCTx
    Kjøp Alberville 3064 Flats Sko Online Lilla rrR6gWBx