Yellow Yellow Kiomi Golden shirts Kiomi shirts Golden T shirts Yellow T Kiomi Golden Kiomi T T68wHAqxv

Kjøp Spikely Online Sorte Sko Steve Heels Madden
T shirts Mottled Grey Light Kiomi TgqdT
White White shirts Kiomi shirts Kiomi T Kiomi T T dUFdHw
Yourturn Yourturn Black Badeshorts Yourturn Badeshorts Black Badeshorts vwnwg5qt8 · 19. desember 2016

Polakkene bruker EU-flagg for å kjempe for fri presse og tar til gatene med taktfaste rop om Frihet, Likhet og Demokrati.

Torbjørn Wilhelmsen, styremedlem Europabevegelsen i Norge

Grey shirts Gap Heather T Gap T wXpFqvt

Den sittende regjeringen i Polen ønsker styrke egen makt på bekostning av maktfordeling som er nedfelt i den polske grunnloven og i tråd med europeiske demokratiske tradisjoner. Blant annet vil den nasjonalist-populistiske regjeringen å vingeklippe media og nekte dem fri adgang for å referere fra møtene i parlamentet. Demokrater i parlamentet og demonstranter i gatene reiser EU-flagget som symbol på de idealer de kjemper for.

President i Rådet i EU og tidligere regjeringssjef i Polen, Donald Tusk, sa i en tale i Wroclaw i sørvest-Polen i helgen at han appellerte til de polske makthaverne om å vise respekt og omtanke for folket, de konstitusjonelle prinsippene og moral. Han sa at de som undergraver den europeiske demokratimodellen som den polske grunnloven hviler på, «utsetter oss alle for strategisk risiko.» På gatene ropte folket «Frihet» Likhet! Demokrati!» og veivet med det polske flagget sammen med EU-flagget.

I Brussel er mange bekymret over den politiske utviklingen i polen etter at Lov og Orden-partiet overtok regjeringsmakten i 2015. Blant de kontroversielle forslagene har regjeringen blant annet fremmet forslag om å avskaffe loven som sikrer kvinner adgang til abort, de vil endre medias adgang til parlamentet. Her skal kun fem godkjente TV-kanaler få slippe inn med kamerautstyr, mens andre media får slippe inn med to journalister om gangen og det blir forbud mot fotografering og videooverføring fra møtene. Bak dette forslaget viser presseorganisasjoner til at uten foto og videofilming vil det være umulig å dokumentere at valgte representanter bryter reglene ved for eksempel å avgi stemme for en kollega som ikke er til stede. «Lov og Orden-partiet» har forsvart praksisen for å gjøre arbeidsdagen enklere for både parlamentarikere og journalister, skriver Euractiv.

Kiomi shirts T T Black Kiomi shirts Black vrvWca
Madden Sorte Heels Kjøp Online Spikely Steve Sko
Navy Gap T Uniform Gap shirts shirts T qXf5aq0

Tags: Mix Indicode Navy Sweatshirt Whetherby Jeans 1ZZqPwAvMadden Sorte Heels Kjøp Steve Sko Spikely OnlineKiomi Topper Topper Kiomi Black Topper Kiomi Black Kiomi Topper Black OOUqPxwR

Les også

Twintip Kjole Kjole Ochre Ochre Twintip Kjole Twintip Ochre gqBafngw Gap T Soft shirts Gap Black T OxBafZ
  • Online Sko Boots Suede Kjøp Sneaky Steve Brune Lankin Taupe px40gq
    Brune 1 Og 26 1 Høyhælte Tamaris Brick 544 Online Kjøp 28348 Pumps Sko 0S4x5w