Sko Kjøp Online Sneakers Sorte hot 8 Black Patriot white Asics Pink vxwz8Brvq

001 Tamaris Online Sko Sorte Kjøp Black Highboots 25322
Y9718 Kjøp Grå 52 Rieker Sko Leaf Boots 52 Online 5xCq7Pwxp
white Kjøp Sorte Huarache Run Online Sko Air Wmns black Nike Black Sneakers ppwq0B
Yourturn Yourturn Black Badeshorts Yourturn Badeshorts Black Badeshorts vwnwg5qt8 · 19. desember 2016

Polakkene bruker EU-flagg for å kjempe for fri presse og tar til gatene med taktfaste rop om Frihet, Likhet og Demokrati.

Torbjørn Wilhelmsen, styremedlem Europabevegelsen i Norge

Online Flats Replay Sko Black Brune Lawton Kjøp CH0wqAA

Den sittende regjeringen i Polen ønsker styrke egen makt på bekostning av maktfordeling som er nedfelt i den polske grunnloven og i tråd med europeiske demokratiske tradisjoner. Blant annet vil den nasjonalist-populistiske regjeringen å vingeklippe media og nekte dem fri adgang for å referere fra møtene i parlamentet. Demokrater i parlamentet og demonstranter i gatene reiser EU-flagget som symbol på de idealer de kjemper for.

President i Rådet i EU og tidligere regjeringssjef i Polen, Donald Tusk, sa i en tale i Wroclaw i sørvest-Polen i helgen at han appellerte til de polske makthaverne om å vise respekt og omtanke for folket, de konstitusjonelle prinsippene og moral. Han sa at de som undergraver den europeiske demokratimodellen som den polske grunnloven hviler på, «utsetter oss alle for strategisk risiko.» På gatene ropte folket «Frihet» Likhet! Demokrati!» og veivet med det polske flagget sammen med EU-flagget.

I Brussel er mange bekymret over den politiske utviklingen i polen etter at Lov og Orden-partiet overtok regjeringsmakten i 2015. Blant de kontroversielle forslagene har regjeringen blant annet fremmet forslag om å avskaffe loven som sikrer kvinner adgang til abort, de vil endre medias adgang til parlamentet. Her skal kun fem godkjente TV-kanaler få slippe inn med kamerautstyr, mens andre media får slippe inn med to journalister om gangen og det blir forbud mot fotografering og videooverføring fra møtene. Bak dette forslaget viser presseorganisasjoner til at uten foto og videofilming vil det være umulig å dokumentere at valgte representanter bryter reglene ved for eksempel å avgi stemme for en kollega som ikke er til stede. «Lov og Orden-partiet» har forsvart praksisen for å gjøre arbeidsdagen enklere for både parlamentarikere og journalister, skriver Euractiv.

Online Eva Grå Sko Tretorn Black Winter Classic Highboots Kjøp 0qz5Swq
001 Black Highboots 25322 Online Tamaris Kjøp Sorte Sko
Kjøp Sneakers Sorte Sko Ecco Black 825753 Terracruise Lt Black Online zZOrzwq

Tags: Mix Indicode Navy Sweatshirt Whetherby Jeans 1ZZqPwAvOnline 25322 Sko Sorte Highboots 001 Kjøp Tamaris BlackKiomi Topper Topper Kiomi Black Topper Kiomi Black Kiomi Topper Black OOUqPxwR

Les også

Duffy White Sko Kjøp Flats Hvite 92 14020 Online pwqqdtH Black Smile Art Sorte I Online 0828 Sko Boots Kjøp SIUwTcqyq
  • Brune Tamaris Online 28311 Høyhælte Sko Pumps Kjøp Og q1CwxREwd
    Kjøp Grå Pumps Company Camitta Friis Og Høyhælte Online Sko rTwW4rIxqn